Hoe kiest u uw huishoudtoestellen?

Hoe maak je een fles goed klaar?

Koud, lauw of warm, het is de baby die de temperatuur van de melk kiest die hij verkiest, ook al geeft de meerderheid de voorkeur aan lauwe melk.

Vermijd magnetrons om je fles op te warmen. Deze verwarmen het voedsel inderdaad ongelijkmatig en de baby loopt het risico een fles te krijgen die een keer te warm is en dan een keer te koud... Erger nog, als u borstvoeding geeft en uw melk afkolft, moet u er rekening mee houden dat microgolven de meeste vitamines in uw lichaam vernietigen. kostbare melk.

Gebruik in plaats daarvan een flessenwarmer!

Om aan ieders behoeften en wensen te voldoen, biedt Babymoov 5 modellen flessenwarmers aan.

Voor gebruik zowel thuis als in de auto adviseren wij een van onze twee 2-in-1 modellen! Ze hebben zowel een stopcontact om de stekker in het huis te steken, maar ook een stopcontact om rechtstreeks vanuit de sigarettenaansteker van de auto te bedienen.
Ultrasnel, de flessenwarmer voor thuis/auto duurt slechts 2 minuten en 30 minuten voor een fles (240 ml) en 3 minuten voor een kleine pot!
De Tulip home/car flessenwarmer is nog praktischer dankzij de verlichte ring die in één oogopslag de opwarmtijd aangeeft.

Ben je op zoek naar een eenvoudige en goed ontworpen flessenwarmer?

Kies voor de Tulip flessenwarmer waarmee je een fles in 3 min. 30 hebt opgewarmd, en in 4 minuten voor een kleine pot.

Heb je al een oplossing om je flessen thuis te verwarmen en ben je op zoek naar het ideale product voor wandelingen met je baby?

Vaak met de auto? Kies de Auto Speed ​​​​Bib die zonder water werkt, op de sigarettenaansteker wordt aangesloten en waarmee je een fles in 5 minuten kunt verwarmen.
Als je een goede wandelaar bent, is de Autonomous flessenwarmer iets voor jou: hij werkt zonder elektriciteit en wordt geactiveerd door simpelweg aan de capsule te draaien. U moet het echter opnieuw activeren (door het te steriliseren) om het de volgende keer te kunnen gebruiken.

Voor een optimale reiniging!

De hygiëne van flessen en spenen is essentieel! Een van de eerste stappen is bij het bereiden goed je handen te wassen . Reinig elk item aan het einde van elke maaltijd eerst met koud water en vervolgens met warm zeepsop, eventueel met behulp van een borstel of een flessenborstel .
Het is ook mogelijk om een ​​vaatwasser te gebruiken, maar dit kan uw fopspenen beschadigen.

Sterilisatie: nodig of niet?

Niet alle kinderartsen zijn het eens over deze vraag, die vandaag de dag nog steeds een enorm debat is... Het is vaak raadzaam om babyflessen te steriliseren totdat ze oud genoeg zijn om dingen in hun mond te stoppen, meestal tussen de 4 en 6 maanden. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, moet niet de buitenkant van de fles, aangeraakt door de handen, worden gesteriliseerd, maar de bodem van de fles waar sporen van melk zich kunnen nestelen en het risico lopen bacteriën te ontwikkelen.

Om het hart van babyflessen te steriliseren, kun je kiezen voor de Turbo Steam elektrische sterilisator.

Als u de voorkeur geeft aan een eenvoudige en ultrasnelle sterilisatie, kies dan voor de magnetronsterilisator !

Droog je flessen:

Om uw flessen en accessoires te drogen, moet u erop letten dat u ze niet op de gootsteen legt ! Hiervoor kun je een flessendroger aanschaffen zodat alles goed leegloopt zonder risico op bacteriën.
En als je gekozen hebt voor de Turbo Steam elektrische sterilisator, dan is die 2 in 1 met zijn geïntegreerde flessendroger.


Om heerlijke maaltijden te bereiden:

Een sterilisator, een flessenwarmer, een stomer, een blender… dat begint een heleboel verschillende apparaten te maken!
Of u nu ruimte of budget wilt besparen, geef de voorkeur aan een alles-in-één model!

De Nutribaby is een 5-in-1 foodprocessor die flessen en potjes verwarmt, steriliseert, ontdooit, stoomt en mixt. Een apparaat dat vanaf de geboorte kan worden gebruikt en dat u kunt gebruiken om goede maaltijden voor de baby te bereiden wanneer hij zijn dieet is gaan diversifiëren.
Purees, compotes of meer uitgebreide recepten: koken voor baby's wordt kinderspel met uw nieuwe keukengenoot!